Adres siedziby:
ul. Sarego 2
31-047 Kraków
tel. 12 422 88 52
fax 12 422 80 65
Adres do korespondencji:
ul. Krakowska 1
32-083 Balice k. Krakowa
tel. (Centrala) 12 357 25 00
tel. (Sekretariat) 12 357 27 00
fax 12 285 67 33
Strona główna arrow Annals of Animal Science
Dzisiaj jest: środa, 23 sierpnia 2017 19:43:26
Odwiedziło nas: 8226421 gości (dzisiaj: 1676, wczoraj: 2300)
Annals of Animal Science Vol. 10 No. 2 (2010)

Contents
 
Review
E. Czerniawska-Piątkowska, E. Chociłowicz, M. Szewczuk:
Biology of Bubalus bubalis
 
Genetics and farm animal breeding
M. Szyndler-Nędza, M. Tyra, M. Różycki:
Coefficients of heritability for fattening and slaughter traitsincluded in a modified performance testing method
 
Animal nutrition and feedstuffs
K. Bilik, M. Łopuszańska-Rusek:
Effect of adding fibrolytic enzymes to dairy cow rations on digestive activity in the rumen
J.A. Strzetelski, S. Osięgłowski, M. Dymnicka:
Effect of concentrate feeding before calving on feed intake, metabolic profile and performance of early lactation cows
F. Brzóska, B. Śliwiński, O. Michalik-Rutkowska:
Effect of herb mixture on productivity, mortality, carcass quality and blood parameters of broiler chickens
F. Brzóska, M. Pieszka, K. Stecka, W. Migdał, E. Węsierska, M. Walczycka, K. Krzysztoforski, O. Michalik-Rutkowska:
Effect of Pediococcus Spp. in feed instead of antibiotic on broiler chicken body weight, mortality, slaughter traits and meat quality
 
Environment, hygiene and animal production technology
J. Nowicki, T. Schwarz:
Maternal responsiveness of sows housed in two farrowing environments measured in behavioural tests
I. Skomorucha, R. Muchacka, E. Sosnówka-Czajka:
Effect of elevated air temperature on some quality parameters of broiler chicken meat
 
 
© 2008-2017 Instytut Zootechniki PIB (National Research Institute of Animal Production)
Koło Wędkarskie PZW w Oleśnicy pzw.wolesnicy.info - Strona Koła Wędkarskiego w Oleśnicy (świętokrzyskie)
Odpowiedz na wyzwania (konkursy), głosuj, wygrywaj nagrody

Ta strona używa cookies i podobnych technologii. Szczegóły znajdziesz w Polityce Prywatności.