Adres siedziby:
ul. Sarego 2
31-047 Kraków
tel. 12 422 88 52
fax 12 422 80 65
Adres do korespondencji:
ul. Krakowska 1
32-083 Balice k. Krakowa
tel. (Centrala) 12 357 25 00
tel. (Sekretariat) 12 357 27 00
fax 12 285 67 33
Strona główna arrow Annals of Animal Science
Dzisiaj jest: niedziela, 25 czerwca 2017 7:28:30
Odwiedziło nas: 8136063 gości (dzisiaj: 639, wczoraj: 1668)
Annals of Animal Science Vol. 10 No. 3 (2010)

Contents
 
Genetics and farm animal breeding
T. Rychlik, M. Kościelny:
Genetic structure of gene reserve population of Whitebacked cattle based on blood group polymorphism
J. Król, Z. Litwińczuk, A. Brodziak, W. Sawicka-Zugaj:
Bioactive protein content in milk from local breeds of cows included in the genetic resources conservation programme
J. Jurkiewicz, D. Lipiński, B. Szczęśniak-Fabiańczyk, R. Słomski:
Evaluation of the influence of three different methods of transfection on survival of boar spermatozoa
B. Rejduch, M. Oczkowicz, K. Piórkowska, A. Piestrzyńska-Kajtoch, M. Witoń, M. Rogoz, M. Różycki:
Expression of IGF1 and IGF2 genes in muscles during development of pigs representing five different breeds
M. Tyra, G. Żak:
Characteristics of the Polish breeding population of pigs in terms of intramuscular fat (IMF) content of m. longissimus dorsi
 
The biology, physiology and reproduction of animals
P. Wójcik, M. Kruk:
The use of zoometric measurements of cows for determination of rump conformation and course of parturition
B. Barabasz , S. Łapiński, M. Antosik:
Effect of mating time on reproductive parameters of Rex rabbits
 
Animal nutrition and feedstuffs
A. Junkuszew, A. Chałabis-Mazurek, T.M. Gruszecki, G. Wałkuska, H. Bojar:
Effect of prophylactic organic selenium preparations on some parameters of lamb muscle tissue quality
M. Osek, A. Milczarek, A. Janocha, R. Świnarska:
Effect of triticale as a partial or complete wheat and maize substitute in broiler chicken diets on growth performance, slaughter value and meat quality
W. Szczurek:
Performance and nitrogen output in young broilers fed diets containing different plant by-products and formulated with predetermined ileal digestible amino acid values
F. Borowiec, P. Epler, P. Górka:
Effect of adding a mixture of oils to carp pellets on fatty acid profile and amino acid content of meat
H.T. Korhonen, H. Orjala:
Effect of cage dimensions on welfare and production of farmed blue fox
 
 
© 2008-2017 Instytut Zootechniki PIB (National Research Institute of Animal Production)
Koło Wędkarskie PZW w Oleśnicy pzw.wolesnicy.info - Strona Koła Wędkarskiego w Oleśnicy (świętokrzyskie)
Odpowiedz na wyzwania (konkursy), głosuj, wygrywaj nagrody

Ta strona używa cookies i podobnych technologii. Szczegóły znajdziesz w Polityce Prywatności.